Kolay Teknik



Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?
Sosyal medya hesaplarının ne kadar güvenli olduğunu tartıştığımız şu günlerde Instagram hesabı nasıl dondurulur sorusuna yanıt aramadan önce biraz sosyal medya hesaplarımızın güvenliği ve mahremiyetimizden bahsedelim. Biliyorsunuz ki sosyal medya hesapları her an bizi takip edebiliyor. Hatta direkt isim vermek gerekirse Çiçeksepeti uygulaması cihazınızda yüklü ise, romantik bir konuşmada her an telefonunuza mesaj gelebilir. Tıpkı sokakta çevrenizi saran çiçekçiler misali. Sosyal medya hesaplarının bizi dinlediği çok açıkça görülmektedir. İşte bu yüzden insanların birçoğu artık sosyal medya hesaplarını dondurmaya başladı. 

Sizin de böyle bir yeniliğe ve arınmışlığa ihtiyacınız olabilir. Artık dinlenmek, takip edilmek ve reklam görmek istemeyen insanların büyük bir durgunluğa ulaştıkları gözle görülen bir gerçek haline gelmiştir.
Ekim 2010 yılında kurulmuş olan ve bugüne kadar sağladığı başarıları ile neredeyse hayatımızın ortasına oturmuş olan Instagram, gündelik hayatımızın artık zorunlu bir parçası haline gelmiştir. Durum her ne kadar böyle gibi görünse de artık kullanmak istemeyen insan sayısı da azımsanmayacak kadar çok. İşte bu içeriğimiz ile birlikte sizin de böyle bir yeniliğe ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyoruz. O halde Instagram hesabı nasıl dondurulur takip edelim.


Instagram Hesabı Nasıl Dondurulur?

Instagram hesabınızı tamamen silmek diye bir kavram yok aslında. Hesabınızı sadece dondurabilirsiniz. Dondurulan hesaplara bir kez girildiğinde tekrar aramalarda görünebilir hale geliyor. Aslında hesap kapatılmıyor, tüm bilgileri ile olduğu gibi duruyor ama biz son kullanıcılar dondurulan hesapları göremiyoruz. Bütün veri kayıtları ve profil olduğu gibi duruyor. O halde nasıl dondurulur hemen takip edelim.
Öncelikle bilgisayar veya tabletinizin tarayıcısından instagram.com web adresine giriş sağlayalım. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra ise https://www.instagram.com/accounts/edit/ bu bağlantıya gidelim. En alt kısım da göreceğiniz üzere “Hesabımı geçici olarak kapat” bağlantısı bulunmakta. Bu bağlantıya tıklayalım, size basit birkaç soru soracak onları cevaplayıp, alt kısma şifrenizi girdikten sonra hesabınız aramalara ve son kullanıcılara kapatılmaktadır. Ancak unutmayınız ki sosyal medya hesapları tamamen silinmemektedir. Bu doğrusu olurdu ama silinmiyor.

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.